De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Nieuws

Fietsvierdaagse 2018

Van 17 t/m 20 juli is het weer zover: Rooi Fietst!

Het enthousiasme van een paar duizend deelnemers motiveerde de organisatie om dit fietsevenement tot een terugkerende Rooise belevenis te maken. Want de ligging van Sint-Oedenrode leent zich uitstekend tot fietstochten in elke windrichting: routes door bossen, langs akkers, voorbij schilderachtige dorpjes en historische Brabantse bouwwerken. Het vertrek en eindpunt zijn op onze camping!

De opzet van de Rooise Fietsvierdaagse is: Groen, gemoedelijk en gastvrij. Gevarieerde afstanden en de mogelijkheid om één of meerdere dagen te fietsen samen met ruime vertrektijden maken deelname aantrekkelijk. Zowel voor geoefende als voor onervaren fietsers. Want de Rooise Fietsvierdaagse is bedoeld voor jong en oud, voor iedereen!

Speciaal voor deelnemers aan deze gezellige fietsvierdaagse hebben we een voordelig kampeerarrangement. Kom kamperen van zaterdag 14 juli t/m zaterdag 21 juli en doe mee! U kunt kiezen uit een kampeerplaats met 10 ampère voor €150 of voor een kampeerplaats met 4 ampère stroom voor €135. Prijzen zijn inclusief 2 personen.

 

RESERVEER HET FIETSVIERDAAGSE ARRANGEMENT

IMG_2594

Nieuw: Cambiance Vakantiekaart