De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Nieuws

SBS6 op de camping

Het is bijna zover! Op zondag 17 december om 16.00 uur komt onze camping en de mooie omgeving van Sint-Oedenrode op televisie in het SBS6 programma: op de camping! Was u ook aanwezig op ons park tijdens de opnames? Heeft u zelf meegedaan met een interview of activiteit? Dan is het goed mogelijk dat ook u op televisie komt! Vergeet natuurlijk niet familie en vrienden op de hoogte te stellen hiervan! Bekijk alvast leuke filmpjes, foto’s en andere leuke items op de website van op de camping.

Het nieuwe seizoen van Op de Camping gaat van start! Vanaf zondag 3 december reizen Mark Schaaf en Jeroen Smits met het team weer 8 weken lang door Nederland, België èn Frankrijk om de mooiste en leukste campings te bezoeken. Elke week worden ze door de campingeigenaar ontvangen en gaat het team op èn rond de camping op onderzoek uit. Wat zijn de beste faciliteiten, wat is er in de omgeving te beleven en wat vinden de campinggasten zelf eigenlijk van de camping? Alles komt aan bod!
Naast het kampeeravontuur is er elke aflevering aandacht voor kampeerinnovaties, gadgets en tips voor op en rond de camping. Kijken dus! Iedere zondag om 16.00 bij SBS 6!

opdecamping1 opdecamping2

Fietsvierdaagse 2018

Nieuw: Cambiance Vakantiekaart

Vanaf nu kunt u reserveren voor 2018!