De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Bungalowtent

Ingerichte bungalowtent van Recreatent

Op vakantie gaan zorgt vaak voor stress. Maar niet als u een compleet ingerichte bungalowtent huurt! U heeft dan geen inpakstress en u hoeft niet met een overvolle auto op reis. Bovendien heeft u geen eigen kampeermiddel nodig, want de tent staat al helemaal klaar, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Als u op de plek van bestemming aan komt, kun u direct met het hele gezin genieten van alles wat onze camping en de omgeving te bieden hebben.

Riante bungalowtent:
De luxe bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over (tuin)meubilair, goede bedden met spiraalbodem, goede matrassen en een complete keuken inclusief 3-pits gaskooktoestel, koelkast en keukengerei. De bungalowtenten zijn 5.70 x 5.00 meter en hebben een riante binnenruimte met daarin een grote leefruimte en 3 slaapvertrekken. De bungalowtenten hebben als extra pluspunt een partytent van 3.50 x 3.50 meter, zodat u ook bij minder goed weer gewoon buiten kunt zitten.

Bedden en matrassen:
In de slaapvertrekken bevinden zich standaard een aantal bedden. Eén 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. Indien de bungalowtent voor 5 of 6 personen is geboekt, zijn er naar behoefte 1 of 2 extra opklapbedden aanwezig. De standaardbedden zijn voorzien van een degelijke spiraalbodem en goede ventilerende matrassen met een vaste hoes. Via een afsluitbaar scheidingsgordijn komt u in het slaapgedeelte dat bestaat uit 1 slaapcabine van 2.80 x 2.15 meter, hier staat een 2-persoonsbed, en 2 kleinere slaapcabines met in iedere cabine een 1-persoonsbed. Beddengoed, zoals dekbedden, kussens, overtrekken en (kussen)slopen kunt u zelf van thuis meenemen, maar deze kun u ook reserveren bij Recreatent.

Keuken:
De keukenruimte in de tent beschikt over een houten keukenblok, voorzien van een 3-pits gaskooktoestel en een koelkast met vriesvak voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsjes. In de keuken vindt u onder andere voor 6 personen borden, bestek, kopjes en glazen, maar ook pannen en kookgerei. In het keukenblok is verder nog genoeg ruimte voor het opbergen van uw boodschappen.

In totaal staan er twee tenten op de plaatsnummers 243 en 244. Het boeken van een compleet ingerichte bungalowtent gaat via Recreatent. Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen op de website van Recreatent.

Bekijk het fotoalbum

recreatent4 recreatent7 recreatent2

Basis

kampeerplaats
Basis

Autovrij

kampeerplaats
Autovrij

Comfort

kampeerplaats
Comfort

Op vakantie met de hond


Op vakantie met de hond

Zwerfhutten

budgetvriendelijke
Zwerfhutten

Seizoenplaatsen

Een seizoen lang genieten
Seizoenplaatsen

Jaarplaatsen

365 dagen per jaar genieten
Jaarplaatsen

Tarieven

2017
Tarieven

ANWB Camping Key Europa

Kamperen met
ANWB Camping Key Europa

Camping Cheques

Kamperen met
Camping Cheques

Arrangementen

kienehoef
Arrangementen